Workshops

Workshops

Ik geef workshops voor beginners en voor mensen die al enige ervaring hebben met schilderen. Ik houd ervan om mensen kennis te laten maken met de vele mogelijkheden die het werken met acryl biedt.

 

Deelnemers worden uitgedaagd hun eigen gaven in de kunst te ontdekken. Ik nodig hen uit er gewoon voor te gaan en een figuratief of abstract werk te maken.

 

De kosten hangen af van de duur van de workshop en starten bij € 50,00, inclusief materiaal en een canvas van gemiddelde afmeting (indien van toepassing is de lunch ook inbegrepen).

 

Mijn atelier bevindt zich in Huizen, gemakkelijk te bereiken vanaf de A1 en de A 27.

 

Het mag duidelijk zijn dat COVID-19 de mogelijkheden beperkt. Neem gerust contact op om te informeren wat er mogelijk is op het moment.

I host workshops for beginners and for people with some experience in painting. It is always a pleasure to show the many possibilities the acrylic medium offers.

 

Participants are challenged by me to discover their own gift in arts and invite them to just go for it and start painting a figurative or abstract work.

I only work with small groups, so I can guarantee my full attention for everyone.

Depending on the duration of the workshop the costs start at € 50,00, materials and average sized canvas (and, if applicable lunch) included.

My studio is located in Huizen, easily accessible from the A1 and A 27.

 

Obviously COVID-19 limits the opportunities. Feel free to contact me to hear what can be offered at the moment.